Brugernes Akademi

Nonprofitorganisation
1K

Vi er en forening der arbejder for bedre forhold for ALLE stofbrugere i Danmark.

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 day 14 hours ago

Yiiihha så blev vi en af PFA Brug Livet Fonden’s Hjertesager TUSIND TAK TIL JER SOM HAR STEMT ❤️ Det giver os bla andet mulighed for at sætte ‘ulighed i sundhed’ på dagsordenen... måske på Folkemødet. Vi er ihvertfald superstolte og taknemmelige for prisen. ❤️🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻❤️

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 day 19 hours ago

Julen er hjerternes fest, men vi er mere interesseret i din lever. I dag har vi testet for hepatitis C ved Kirkens Korshærs herberg på Nørrebro.

Brugernes Akademi

3 weeks 15 hours ago

Det er simpelthen ikke okay at læger på Rusmiddelcentre forlanger, at folk som skal øges i Metadondosis, skal møde abstinente op! Abstinenser er noget af det som slider allermest på kroppen når man er stofbruger, og det er absolut ikke en tilstand der skal fremprovokeres.

Der er jo en grund til at det forbudt at afhøre mennesker som er abstinente, det er det fordi at det hører under torturkonventionerne! Hvorfor skal man som patient på et rusmiddelcenter udsættes for noget der ligner totur, blot fordi man beder om hjælp og fortæller at man har et reelt behov for at blive øget!

De mere humane læger bruger den tilgang hvor man øges små doser af gangen og sidder en time eller to til overvågning v hver øgning, således kan de se at man tåler dosis.

Det ligner ikke noget at vi skal tvinges til, at have det så forfærdeligt som man faktisk har det, før det overhovedet er muligt at måle abstinenssymptomer! De psykiske abstinenser starter timer før de fysiske og altså målbare abstinenssymptomer, den her praksis skal stoppe ! De sadistiske læger skal altså holde op med deres magttrip ! Sidst jeg hørte om et tilfælde var på rusmiddelcenteret Vigerslev allé, tænk jeg troede at der var en smule bedre styr på det!

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 month 1 day ago

Brugernes Akademi updated their cover photo.

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 month 2 days ago

Her viser Socialsygepl Signe Koba en af de kasser frem, som vi sender ud til private stofbrugere.
Kassen indeholder ca 3 mdr forsyninger af injektionsudstyr, og sendes via vores gratis anonyme postordre service, til stofbrugere som bor i kommuner der IKKE kan finde ud af at dele udstyr ud efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger! Tak for filmen Signe 😉

( Tlf til stofbrugere som vil bestille udstyr 24522442 )

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 month 2 days ago

“Fagligt selskab for Addiktiv Sygepleje” holder årsmøde på Koldinghus. Så vi er taget til Kolding for at vise vores “Hep C Bus” frem, og fortælle om vores test og beh. tilbud “Ud Af C’eren”
Vi har snart testet over 1000 stofbrugere 🥳 Vores projekt har været en bragende succes fra dag ét, fordi vi opsøger målgruppen dér hvor de er ❤️ ..Ikke så meget hokus pokus 😜

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 month 1 week ago

Vi har netop fået lavet et splinternyt Fixeunderlag i Brugernes Akademi.
Det er fyldt med alle de vigtigste informationer, som vi igennem vores test arbejde har oplevet at Stofbrugerne mangler.

Der står bla at ALLE hep C smittede har ret til en hepatitis C kur, og det er uanset om man bruger stof eller drikker.
Mange har desværre fået misinformationer af behandlere ell. sundhedspersonale ...som ikke har været ordentligt opdateret, og derfor opsøger brugerne ikke kuren.

Det er meningen at de bliver lagt ind i pakkerne med injektionsudstyr som vores frikorts-jobbere sidder og samler, og derfor er de lavet i en mindre udg. end de første Fixeunderlag vi lavede.

Der står rigtig mange gode ting, og hvis I ønsker at få en stak tilsendt så send os en frankeret kuvert. Vores adr er : Brugernes Akademi Dannebrogsgade 14 kld 1660 kbh V

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 month 2 weeks ago

På vej hjem fra Odense hvor vi har været til en fantastisk konference
“Det 2. Nationale Møde Om Elimination Af Hepatitis C”

Det et præcis et år siden at kuren til Hep C blev “givet fri” og det er dejligt at kunne se alle de fremskridt der er sket på området. Og ikke mindst så er det vildt, at se tilbage på alt det vi selv har nået med Ud af C’eren.

Jonas Demant Hansen har lavet et fantastisk arbejde ifht vores Udkørende opsporingsprojekt den Hep C bus har faktisk skubbet godt på ifht Hepatitis C området, og det kan vi godt være stolte af.
Så Jonas holdt et godt oplæg om hepatitis C opsporingsarbejdet.

Og den fantastiske Nina Weiss fra Hvidovre Hospital, holdt oplæg om SACC. Og den superdygtige Anne Øvrehus fra OUH holdt oplæg om hvordan man bedst behandler Udsatte borgere m hep C.
Filip Soos fra Gadejuristen holdt også er super opl om sprøjte projektet.

Faktisk var programmet spækket med stjerne oplæg fra de dygtigste på feltet.

Jeg fik holdt også et oplæg, hvor jeg bla andet sagde, at rusmiddelcentrenel skulle lade være stå i vejen for at brugerne kan passe så godt som mulig på sig selv, og ikke registrere dem når de henter værktøj
.,..Og så fik jeg sagt et par ting mere 🙂

Willy Søvndal og Sophie Hæstorp deltog også på konferencen. Og Sophie holdt også et oplæg.

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi

1 month 2 weeks ago

Så er Pakkebiksen igang hernede på kontoret. Socialt Frikorts-arbejdere pakker Sterilt injektionsudstyr til vores postordre service.

Ordningen er til private stofbrugere, som gratis og anonymt kan få tilsendt injektionsudstyr, hvis de er så uheldige, at de bor i en by, hvor de på behandlingscenteret er så ansvarsløse, at de undlader at dele injektionsudstyr ud. Eller hvis de har en ordning, hvor man skal spørge efter det ved skranken, og centeret så efterfølgende sanktionerer de brugere, som spørger efter det!

Hvis du er interesseret i at få tilsendt værktøj, så ring og bestil på 2452 2442

Det er gratis!

Vi er super glade for endelig at få gang i vores Sociale Frikorts-arbejde 🙂

Brugernes Akademi

2 months 1 week ago


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.