Info- og sociale events

Vi har i årenes løb med jævne mellemrum afholdt sociale events og infoarrangementer, hvor fx en oplægsholder holder foredrag om relevante emner på stofområdet.

Vi har grundet ressourcermangel ikke kunnet afholde events i en periode, men er i øjeblikket ved at flytte i nye lokaler, og håber at vi snart igen kan åbne op for socialt samvær og lærerige og interessante debatter blandt brugere og fagfolk.

Hold øje med siden her og facebook for nyt.

Har du en god idé til et brugerevent? Er der noget, du eller andre gerne vil blive klogere på? Er der en oplægsholder med viden om stofområdet, du gerne vil høre? Vi vil altid gerne have gode ideer og input til fremtidige arrangementer.

Eksempler på tidligere arrangementer

Julegave-værksted

Mange stofbrugere mangler socialt netværk og har dårlig økonomi. Dette prøvede vi at imødekomme ved at lave nogle arrangementer i december med julegaveværksted, hvor vi mødtes og lavede kreative gaver, drak glögg og spiste æbleskiver.

Fællesspisning

Nogle gange handler det bare om samvær og god mad. Her lånte vi Gadejuristens lokaler til et mindre brugerarrangement med mad og hygge. I fremtiden håber vi at kunne invitere til arrangementer i egne lokaler.

Filmfremvisning og debat

Billedet her er fra et brugerarrangement, hvor vi havde filmfremvisning af den svenske dokumentarfilm “Monalisa Story” og efterfølgende debat.

Bruger-arrangement i H17

Sune og Anja sidder her klar med kaffe, te og snacks i Stofindtagelsesrummet H17, hvor vi bl.a. talte med brugerne om hepatitis C og mulighederne for behandling.

Minikonference

I anledningen af International Harm Reduction Day afholdt vi d. 7. maj 2016 i samarbejde med Stofnetværket en minikonference på H15 i Kødbyen, hvor forskellige oplægsholdere holdt oplæg og deltagerne var en blanding af brugere og fagfolk fra hele feltet; bl.a. medarbejdere fra Mændenes Hjem, Brugerforeningen, KABS, Gadejuristen og Café Klare.

Medicinalkemiker Kim Gosmer holdt et spændende foredrag om indholdsstoffer i stofferne på gadeplan, og efterfølgende lavede vi en demonstration med stoftestning med testkits.

Efterfølgende var der lækker mad fra Junk Food og fest om aftenen.