Brugernes Akademi

Bliv frivillig

Bliv frivillig hos os i Brugernes Akademi og få unik arbejdserfaring med socialt udsatte. Vores frivillige er en helt afgørende del af vores arbejde her i foreningen. Uden dem, kunne vi slet ikke hjælpe så mange socialt udsatte, som vi gør i dag.

Vores frivillige har flere forskellige baggrunde og kompetencer og vi har mange forskellige indsatser, hvor du som frivillig har mulighed for at bidrage til foreningens arbejde og gøre en kæmpe forskel for os og stofbrugere i Danmark. Vi hår både projekter, der har fokus på at skabe bedre sundhedsindsatser eller at reducere ensomhed blandt udsatte stofbrugere.

Bliv frivillig i vores mobile klinik

Læser du til pædagog, læge, sygeplejerske eller noget andet relevant? Så har vi brug for dig i vores mobile klinik. Vores mobile klinik besøger hver uge gader og stræder i hele Region Hovedstaden og vi har brug for frivillige med forskellige faglige kompetencer, der vil hjælpe os med at skabe bedre behandlingsforløb for både hepatitis C og KOL.

Tryk på linket og læs mere om vores mobile klinik her .

Kom til vores introaften d. 4. april og høre mere om funktionen.

Flere muligheder for frivilligt arbejde i et af vores andre tilbud

Har du kompetencer indenfor fundraising, kommunikation eller events? Så søger vi også løbende efter frivillige til at hjælpe foreningen med denne type af opgaver.

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Brugernes Akademi eller vil høre mere om vores frivillige arbejde og indsatser, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@brugernesakademi.dk.