Brugernes Akademi

Bliv frivillig

Bliv frivillig hos os i Brugernes Akademi. Vi arbejder både socialt og politisk for at skabe bedre vilkår for stofbrugere i Danmark. Vores frivillige er en helt afgørende del af vores arbejde her i foreningen. Uden dem, kunne vi slet ikke hjælpe så mange socialt udsatte, som vi gør i dag.

Vores frivillige har flere forskellige baggrunde og kompetencer og vi har mange forskellige indsatser, hvor du som frivillig har mulighed for at bidrage til foreningens arbejde og gøre en kæmpe forskel for os og stofbrugere i Danmark.

Bliv frivillig i vores sundhedsfaglige tilbud

Er du sygeplejerske, læge eller studerende? Så har vi brug for dig i vores mobile klinik. Er du interesseret, kan du læse meget mere om vores mobile klinik her og indsatsen “Ud af C’eren” her.

Tag meget gerne kontakt til jannet@brugernesakademi.dk, hvis du vil være med i vores team af frivillige i vores sundhedsfaglige tilbud.

Flere muligheder for frivilligt arbejde i et af vores andre tilbud

Det kan være svært at gennemføre tandbehandling, når du er hjemløs.
Vi hos Brugernes Akademi vil støtte socialt udsatte til at gennemføre tandbehandling ved at koordinere kontakten, påminde om aftaler og ledsage de udsatte til behandling.

Har du kompetencer indenfor fundraising, kommunikation eller events? Så søger vi også løbende efter frivillige til at hjælpe foreningen med denne type af opgaver.

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Brugernes Akademi eller vil høre mere om vores frivillige arbejde og indsatser, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@brugernesakademi.dk.