Brugernes Akademi

Nyheder fra Brugernes Akademi

10.07.2024

KEND DIT STOF: NITAZENER

Har du hørt om nitazener? Og vil du gerne kunne teste din stoffer? Bestil en gratis nitazene stoftest via vores hjemmeside.

Læs mere

19.03.2024

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Alle medlemmer af Brugernes Akademi inviteres hermed til generalforsamling mandag d. 15. april kl 16:30. Generalforsamlingen vil i år blive afholdt online. Ønsker du at deltage, skal du sende en mail til info@brugernesakademi.dk og du vil få tilsendt en invitation. Dagsorden til generalforsamlingen er som følgende: Valg af dirigent og referent Valg af stemmetæller Godkendelse af dagsorden […]

Læs mere

06.03.2024

Sådan tester du dit stof for Fentanyl!

Det skal være mere trygt at tage stof. Derfor er det muligt at få en Fentanyl test, når du bestiller injektions- og rygeudstyr hos Brugernes Akademi.

Læs mere

14.11.2023

Brugernes julekasser 2023

Det er snart jul igen og vi ved at mange kæmper for at have råd til lidt julehygge. Brugernes Akademi spreder derfor igen i år julestemning med Brugernes julekasser. Julekasserne sendes helt gratis til nuværende og tidligere stofbrugere i hele landet. Det er eneste du skal gøre er at udfylde bestillingsformularen. Julekasserne indeholder forskellige godter, […]

Læs mere

28.08.2023

En rejseberetning fra Lissabons stofscene

Hvordan ser stofscenen og stofbehandling ud i Lissabon? Kristina Ørris har været i Portugal og skriver lidt om sine oplevelser.

Læs mere

02.08.2023

Skal du være studentermedhjælper i den mobile klinik?

Er du sygepleje- eller pædagogstuderende og leder du efter et spændende studiejob? Så har vi stillingen til dig!

Læs mere

12.07.2023

Brugernes Akademi i Jylland – august & september 2023

Du vil regelmæssigt kunne finde Brugernes Akademi på gader og stræder i Jylland. Foreningens lokale projektmedarbejder vil nemlig hver 14. dag besøge en ny jysk by.

Læs mere

09.03.2023

NGO søger studentermedhjælper til koordinering af frivillige og med flair for kommunikation

Som studentermedhjælper hos Brugernes Akademi varetager du vores vigtige funktion som frivilligkoordinator og hjælper med administrative, kommunikative og praktiske opgaver. Brugernes Akademi er Danmarks største interesseorganisation for nuværende og tidligere stofbrugere. Vi driver og udvikler lokale såvel som landsdækkende projekter, der har fokus på skadesreduktion, lighed i sundhed og generelt oplysning om stofbrugere og stofkultur. Om […]

Læs mere

06.03.2023

Brugernes Akademi i Jylland

Brugernes Akademi besøger en ny jysk by hver 14. dag, hvor vi tilbyder screening for hepatitis C, gratis injektionsudstyr og meget mere.

Læs mere

26.02.2023

Brugernes Akademi søger en sygeplejerske til et forskningsprojekt om KOL blandt socialt udsatte

Brugernes Akademi søger en projektsygeplejerske til en spændende, tidsbegrænset deltidsstilling med mulighed for forlængelse.

Læs mere

26.02.2023

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2023

Alle medlemmer af Brugernes Akademi inviteres hermed til generalforsamling mandag d. 27. marts kl 16:30. Generalforsamlingen vil i år blive afholdt i foreningens lokaler på Vesterbro, men det vil også være muligt at deltage online. Ønsker du at deltage online, skal du sende en mail til info@brugernesakademi.dk og du vil få tilsendt en invitation. Dagsorden til generalforsamlingen […]

Læs mere

17.11.2022

Brugernes julekasser

Brugernes Akademi vil igen i år sprede lidt julestemning og sender derfor kasser med julegodter til stofbrugere i hele landet.

Læs mere

08.09.2022

Er du vores nye sygeplejestuderende?

Er du sygeplejestuderende og kunne du tænke dig at hjælpe Brugernes Akademi med at lave HCV-smitteopsporing?

Læs mere

05.09.2022

Bliv endnu klogere på det sociale frikort

Socialt Frikort Vesterbro, igangsat af Reden København, Brugernes Akademi og Mændenes Hjem, inviterer til en konference hvor vi stiller skarpt på den praktiske brug af det sociale frikort.

Læs mere

15.08.2022

Brugernes Bazar 2022

Har du lyst til at være sammen med en masse andre for at hygge og drøfte, hvordan vi kan få et bedre samfund for socialt udsatte mennesker, så kom til Brugernes Bazar!

Læs mere

19.05.2022

Kom til åbningsfest for den nye mobile klinik

Brugernes Akademis nye mobile klinik har længe været undervejs og med støtte fra Oak Foundation Denmark og Augustinus Fonden er vi nu endelig klar til rulle ud på landevejene igen. Det må naturligvis ikke gå ubemærket hen. Derudover fylder foreningen også 10 i år og det kalder på en fest. Vi gerne invitere dig til […]

Læs mere

11.04.2022

Mød Vestrebros sociale frikorts medarbejdere

Det sociale frikort giver udsatte mennesker en plads i arbejdsfællesskaber og dermed positive oplevelser i hverdagen.

Læs mere

11.03.2022

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Alle medlemmer af Brugernes Akademi inviteres hermed til generalforsamling torsdag d. 7. april 2021 kl. 17. Generalforsamlingen vil i år blive afholdt i foreningens lokaler på Vesterbro, men det vil også være muligt at deltage online. Ønsker du at deltage online, skal du sende en mail til info@brugernesakademi.dk og du vil få tilsendt en invitation. Dagsorden til […]

Læs mere

08.03.2022

Vi ønsker en ændring af loven om euforiserende stoffer

I Danmark er det ikke ulovligt at tage stoffer, men det er ulovligt at være i besiddelse af dem. det giver ingen mening.

Læs mere

30.11.2021

Interview med Lars Gaardhøj om ulighed i sundhed

Hvordan skaber vi bedre vilkår for stofbrugere i Danmark? Formand for Brugernes Akademi Anja og regionsrådsformand Lars Gaardhøj taler om, hvordan vi bedst muligt bekæmper ulighed i sundhed.

Læs mere

25.11.2021

Julekasser

Sidste år sendte vi julekasser ud til nuværende, tidligere og pauseholdende brugere, og i år gentager selvfølgelig succesen. Husk at tilmelde jer, hvis I ønsker en kasse fra os i Brugernes Akademi!

Læs mere

25.11.2021

Julequiz og hygge

NU ’DET JUL IGEN OG NU ‘DET JUL IGEN! Vi hos Brugernes Akademi vil igen i år sikre noget julehygge for alle dem af os, der måske mangler nogle at julehygge lidt med. Husk at deltage i årets julequiz via vores facebookside!

Læs mere

15.10.2021

Lancering af FIXET | Podcast om stofbrugere

Brugernes Akademi har lavet en podcast, som skal lanceres d. 27. oktober og du er inviteret.

Læs mere

29.09.2021

Sygeplejestuderende job | Er du sygeplejestuderende og har du lyst til at gøre en forskel for stofbrugere?

Brugernes Akademi søger to sygeplejerskestuderende, der har lyst til at lave sundhedsfremmende indsatser blandt stofbrugere i Danmark.

Læs mere

25.08.2021

Studentermedhjælper job | Er du vores nye studentermedhjælper?

Kunne du tænke dig at være medvirkende til, at skabe bedre vilkår for stofbrugere i Danmark? Så har vi måske stillingen for dig.

Læs mere

16.07.2021

Ny mobil klinik til foreningen 

Brugernes Akademi har store nyheder, da vi til oktober kan hilse en ny mobil klinik velkommen og må sige farvel til vores gamle, trofaste bus.

Læs mere

13.07.2021

Undersøgelse om kriminaliseringen af stoffer

Det er på tide, at vi også laver narkotikapolitikken om i Danmark og Brugernes Akademi har derfor lavet en undersøgelse om de konsekvenser det har, at stofbrugere bliver mødt med straf fremfor hjælp.

Læs mere

17.05.2021

Kom på besøg i den mobile klinik

Få en lille rundvisning i den mobile klinik og hør om hvordan peermedarbejdere bidrager til indsatsen mod hepatitis C.

Læs mere

24.03.2021

Indkaldelse til generalforsamling

Alle medlemmer af Brugernes Akademi inviteres hermed til generalforsamling torsdag d. 29. april 2021 kl. 15.

Læs mere

10.02.2021

Frivilligprisen

Brugernes Akademi og vores formand Anja Plesner Bloch vandt i 2020 årets frivilligpris i København. Prisen uddeles hvert år af frivilligrådet til en forening, der har ydet en væsentlig frivillig indsats på det sociale område.

Læs mere

10.02.2021

Hjertesager – Pris fra PFA Brug Livet Fonden

I 2020 blev Brugernes Akademi kåret til vinder af en hjertepris. Den blev uddelt for foreningens årelange arbejde med og for udsatte stofbrugere i hele Danmark og deres vilkår og rettigheder. Det er en pris vi i Brugernes Akademi er utrolig stolte af- og taknemmelige for at have fået tildelt.

Læs mere

10.02.2021

Brugernes Akademi har fået ny hjemmeside

Læs mere