Brugernes Akademi

Lancering af FIXET

I snart 10 år har vi i Brugernes Akademi kæmpet for en politisk og social forandring og dermed et bedre liv for alle stofbrugerne i Danmark. I samarbejde med en lang række dygtige mennesker og organisationer har vi, skridt for skridt, rykket milepælene for udsattes rettigheder og sundhed. Men der er et stykke vej endnu før vi tør sige, at vi er helt i mål med vores ambitioner. Derfor har Brugernes Akademi i samarbejde med hearHEAR lavet en podcast om og for stofbrugere.

For sandheden er, at de greb der skal til for at lette hverdagen markant for en hårdt prøvet gruppe borgere, er simple og vil spare samfundet for både tid og udgifter. Det ved vi, fordi vi er stiftet af og hver eneste dag møder de mennesker, som de fleste ikke skænker en tanke. Det er netop dét, vores podcast handler om og tager jer med igennem.

Sammen med holdet fra hearHEAR tager Brugernes Akademi ud på gaden og tager dig med ind i en verden, du nok ikke rigtig kender til. I denne verden bor virkelige mennesker, du kun sjældent ser direkte i øjnene.

Så bliv den første til at høre en spændende og rørende fortælling og lyt til vores podcast om stofbrugere. Vær samtidig med til at diskutere, hvordan vi kan forbedre vilkårene for landets mest udsatte borgere. Det hele sker fra d. 27. oktober 2021 kl. 15.00-18.00, hvor vi holder lanceringsreception for podcasten FIXET på H15, Halmtorvet 15, 1700 København V.

Vil du lytte med? Så kan du gøre det her.