Brugernes Akademi

Støt os

Brugernes Akademi hjælper hver dag nogle af samfundets allermest udsatte mennesker. Vi hjælper mennesker, der lever i et belastet miljø med misbrug, psykiske problemer, fattigdom og hjemløshed. Du kan være med til at støtte arbejdet for nogle af de mest udsatte mennesker i Danmark.

Støt Brugernes Akademi med en pengegave

Vil du støtte vores arbejde med en pengegave, er du velkommen til at henvende dig til os på +45 2115 7392.

Støtte kan yderligere gives via MobilePay eller ved bankoverførsel:

Vores MobilePay er: 689201

Vores bankoplysninger er: reg. nr.: 8401, konto nr.: 0001292038.

Du kan også skrive til os på info@brugernesakademi.dk.

Se betingelse for støtte, nederst på denne side.

Giv støtte med mobiltelefoner, gavekort, klinikudstyr mm.

Brugernes Akademi hjælper hver dag nogle af vores samfunds allermest udsatte mennesker. Vi hjælper mennesker, der lever i et belastet miljø med højrisiko brug af stoffer, psykiske problemer, fattigdom og hjemløshed. Vi mangler løbende diverse genstande til at udføre vores arbejde. Så hvis du ligger inde med noget af følgende, vil vi meget gerne hjælpe dig af med det og sørge for, at der kommer videre til mennesker der kan bruge.

  • Mobiltelefoner
  • Sygeplejeartikler – fx remedier til sårpleje
  • Soveposer og liggeunderlag
  • Gavekort

Er du interesseret i at støtte os med et af ovenstående genstande, eller vil du gerne høre mere om, hvordan du kan støtte op om vores arbejde, så tage kontakt til os på info@brugernesakademi.dk eller 2115 7392


Betingelser for støtte

Betaling via betalingskort
Når støtter Brugernes Akademi gives der lov til, at Brugernes Akademi trækker det valgte beløb en enkelt gang.

Priser
Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med støtten.

Kvittering
Gavegiver/medlemmet modtager en kvittering på e-mail (eller pr. brev hvis e-mail ikke er tilgængelig) ved hver betaling, med mindre dette efterfølgende fravælges af gavegiver enten telefonisk, pr. e-mail eller skriftligt.

Hvad er spilafhængighed?

Spilafhængighed er en psykisk sygdom. Den har ligheder med andre afhængigheder (f.eks. afhængighed af kemiske stoffer) og andre impulskontrolforstyrrelser (f.eks. pyromani eller kleptomani).

I alle disse https://onlinecasinosdk.com/ansvarligt-spil/tilfælde kan personen med afhængighed ikke stoppe sin adfærd, selv når han/hun er klar over, at den skader ham/hende selv eller hans/hendes kære. Det er vigtigt at huske, at ikke alle, der lider af spilafhængighed, vil opleve de samme symptomer eller det samme intensitetsniveau. Nogle af de mest almindelige typer af spilafhængighed er følgende.

Om os Brugernes Akademi

Registrering af oplysninger
Hellebro registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives ikke, men Brugernes Akademi gemmer oplysningerne i 1 år i forbindelse med regnskabet. Brugernes Akademi bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server hos ePay, hvor oplysningerne krypteres.

Fortrydelsesret
Der er gives ingen fortrydelsesret på din donation.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved donationen/medlemsskab kan gives til følgende adresse, email og telefon:

Brugernes Akademi
Dannebrogsgade 14, kld.
1660 København V
Tlf. 2115 7392
info@brugernesakademi.dk