Brugernes Akademi

Støt os

Brugernes Akademi hjælper hver dag nogle af samfundets allermest udsatte mennesker. Vi hjælper mennesker, der lever i et belastet miljø med misbrug, psykiske problemer, fattigdom og hjemløshed. Du kan være med til at støtte arbejdet på forskellige måder.

Giv støtte med brugte mobiltelefoner, gavekort eller andet.

Brugernes Akademi hjælper hver dag nogle af vores samfunds allermest udsatte mennesker. Vi hjælper mennesker, der lever i et belastet miljø med højrisiko brug af stoffer, psykiske problemer, fattigdom og hjemløshed. Vi mangler løbende diverse genstande til at udføre vores arbejde. Så hvis du ligger inde med noget af følgende, vil vi meget gerne hjælpe dig af med det og sørge for, at der kommer videre til mennesker der kan bruge.

  • Mobiltelefoner
  • Sygeplejeartikler – fx remedier til sårpleje
  • Soveposer og liggeunderlag
  • Gavekort til indkøb

Er du interesseret i at støtte os med ovenstående, eller vil du gerne høre mere om andre måder du kan støtte op om vores arbejde, så tage kontakt til os på info@brugernesakademi.dk eller 2115 7392

Støt Brugernes Akademi med en pengegave

Vil du støtte vores arbejde med en pengegave, er du velkommen til at henvende dig til os på +45 2115 7392.

Støtte kan også støtte foreningens arbejde ved bankoverførsel. Vores bankoplysninger er reg. nr.: 8401, konto nr.: 0001292038.

Du kan også skrive til os på info@brugernesakademi.dk.

Se betingelse for støtte, nederst på denne side.

Støt med din arv

Det er også muligt at støtte os gennem donation af noget eller hele din arv. Vi har gjort det nemt og enkelt at donere arv til os gennem et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Hos Dokument 24 kan du oprette et testamente gratis, når du vælger at donere arv til Brugernes Akademi.

Når du ønsker at oprette et testamente med donation af arv til os, går du ind på Dokument 24’s hjemmeside her. Herefter vælger du at oprette et testamente. I testamentet vælger du at tildele noget eller hele din arv til os. Så snart, at du har valgt at donere arv til os, bliver dit testamente gratis.

Til sidst tilsendes testamentet pr. e-mail, hvorefter du printer det, og skriver det under. Hvis du har spørgsmål til oprettelsen, er du velkommen til at kontakte virksomheden pr. e-mail eller telefon. Al rådgivning er gratis.

Skriv til os på info@brugernesakademi.dk for mere information.


Betingelser for støtte

Betaling via betalingskort
Når støtter Brugernes Akademi gives der lov til, at Brugernes Akademi trækker det valgte beløb en enkelt gang.

Priser
Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med støtten.

Kvittering
Gavegiver/medlemmet modtager en kvittering på e-mail (eller pr. brev hvis e-mail ikke er tilgængelig) ved hver betaling, med mindre dette efterfølgende fravælges af gavegiver enten telefonisk, pr. e-mail eller skriftligt.

Hvad er spilafhængighed?

Spilafhængighed er en psykisk sygdom. Den har ligheder med andre afhængigheder (f.eks. afhængighed af kemiske stoffer) og andre impulskontrolforstyrrelser (f.eks. pyromani eller kleptomani).

I alle disse https://onlinecasinosdk.com/ansvarligt-spil/tilfælde kan personen med afhængighed ikke stoppe sin adfærd, selv når han/hun er klar over, at den skader ham/hende selv eller hans/hendes kære. Det er vigtigt at huske, at ikke alle, der lider af spilafhængighed, vil opleve de samme symptomer eller det samme intensitetsniveau. Nogle af de mest almindelige typer af spilafhængighed er følgende.

Om os Brugernes Akademi

Registrering af oplysninger
Hellebro registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives ikke, men Brugernes Akademi gemmer oplysningerne i 1 år i forbindelse med regnskabet. Brugernes Akademi bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server hos ePay, hvor oplysningerne krypteres.

Fortrydelsesret
Der er gives ingen fortrydelsesret på din donation.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved donationen/medlemsskab kan gives til følgende adresse, email og telefon:

Brugernes Akademi
Dannebrogsgade 14, kld.
1660 København V
Tlf. 2115 7392
info@brugernesakademi.dk