Brugernes Akademi

Julekasser til jer

JULEKASSER til alle jer! Sidste år sendte vi julekasser ud til nuværende, tidligere og pauseholdende brugere, der mangler lidt ekstra i juletiden. Den succes gentager vi selvfølgelig igen i år.
Husk at tilmelde jer, hvis I ønsker en kasse fra os i Brugernes Akademi!

Julekasserne vil igen i år være fyldt med forskellige lækre julegodter og noget julepynt, der sikre dig lidt ekstra hygge i den kommende juletid. Kasserne pakkes og sendes fra os i Brugernes Akademi og direkte hjem til dig helt kvit og frit.
Lyder det som noget for dig, og vil du modtage en af vores kasser? Så kan du nemt og hurtigt tilmelde dig nu – det eneste du skal gøre er, at følge linket her.

OBS. Kasserne er selvfølgelig for brugere – nuværende, tidligere og pauseholdende. Der er kun et begrænset antal kasser, så skynd dig at bestille en før din nabo!

Husk også at tjekke vores facebookside ud! Her vil vi løbende julehygge, og det er også her vi afholder dette års julequiz online for alle jer.

Vi glæder os så meget til at sprede julestemningen landet over sammen med jer alle, og så håber vi at I bliver glade for jeres kasser!