Om medarbejderne

Brugernes Akademi består af flere medarbejdere, der alle arbejder for bedre vilkår for stofbrugere i Danmark. Her kan du møde nogle af vores medarbejdere i foreningen, der står bag de mange projekter og indsatser.

Medarbejdere, Formand Anja

Om Anja

Efter at have oplevet adskillige mere eller mindre tilsigtede overgreb fra et system, som var til for at hjælpe mig, besluttede jeg mig for at gå i krig for at ændre det til det bedre. For der skulle en krig til, og der skal stadig råbes meget højt, før at de udsatte bliver hørt højest oppe. Stofbrugeren ligger nederst i samfundsorden, folk er ikke klar over, at vi også kan noget og at vi har de samme rettigheder som alle andre borgere – og det skal der laves om på.

Læs meget mere om Anja her.

Medarbejdere, Jannet

Om Jannet

Jeg blev i 2012 uddannet som sygeplejerske og har siden hen taget en Master i Sundhedsantropologi fra Københavns Universitet. Jeg har beskæftiget mig med sundhed og socialt udsatte i hele mit arbejdsliv og har bl.a. arbejdet med lægeordineret heroinbehandling i adskillige år. I Brugernes Akademi er jeg ansat som sundhedsfaglig projektleder og har ansvaret for Ud af C’eren, Det enkle forløb og foreningens øvrige sundhedsfaglige indsatser. Min hverdag går med at udvikle og forbedre sundhedsfaglige indsatser med fokus på forebyggelse og sundhed blandt socialt udsatte.

Medarbejdere, Michelle

Om Michelle

Jeg er uddannet socialrådgiver, cand.soc. og lektor i socialt arbejde. Jeg har især beskæftiget mig med udsatte voksne på fx beskæftigelsesområdet og i kriminalforsorgen. Jeg har god erfaring med at udvikle og lede sociale projekter. I Brugernes Akademi arbejder jeg videre med min erfaring indenfor projektudvikling og fundraisning. Derudover vil jeg arbejde på at forbedre vilkårene for udsatte borgere. Det vil jeg gøre ved blandt andet at skabe et talerør til det politiske og kommunale felt, der skal sikre bedre vilkår for stofbrugere i Danmark