Brugernes Akademi

Vil du testes for hepatitis C?

Hepatitis C er en leverbetændelse, der smitter via blod. Hvis du nogensinde har fixet stoffer, er du derfor i risiko for at være smittet med sygdommen. Sygdommen kan, uden den rette behandling, blive kronisk. Det kan på sigt medføre skrumpelever, leversvigt og leverkræft.

Mange mærker ikke noget til bære sygdommen og mange forveksler også nogle af symptomerne med abstinenssymptomer eller anden form for sygdom.

Det er meget let at blive testet og der findes også en medicinsk behandling, som gør at langt de fleste heldigvis kan komme af med sygdommen igen.
Hos Brugernes Akademi tilbyder vi, at du kan blive testet for om du er- eller har været smittet med sygdommen. Testen består kun af et lille prik i fingeren, hvorefter vi efter kun 15 minutter har dit testresultat. Hvis du tester positiv, tilbyder vi den rette hjælp til videre udredning og behandling.

Ring endelig til 2115 7392 eller skriv til jannet@brugernesakademi.dk, hvis du gerne vil blive testet for sygdommen af os.

Vi sender også meget gerne en test med posten, så du kan teste dig selv og derefter få hjælp til at komme i behandling.

Vil du vide mere om hepatitis C, mulighed for test eller behandlingen, så kan du kontakte os på 2115 7392 eller jannet@brugernesakademi.dk.

Vores test af hepatitis C
Vores test af hepatitis C