Brugernes Akademi

Bestil værktøj til institutioner

Arbejder du på et værested, rusmiddelcenter, apotek eller lignende, så er det muligt at bestille injektionsudstyr, rygekits mv. via vores webshop på brugernespakkeri.dk.

Brugernes Akademi oplever, at det kan være svært for institutioner, at få injektions- og rygeudstyr af en god kvalitet og til en overkommelig pris. Samtidig er adgang til rent injektionsudstyr og rygegrej er et afgørende led i skadesreduktionen og spiller en af de vigtigste roller i forebyggelse af følgesygdomme ved stofbrug, som fx smitte af hepatitis C og HIV. Det er et problem Brugernes Akademi vil løse og derfor startede vi Brugernes Pakkeri.

Brugernes Pakkeri er en socialøkonomisk virksomhed, som tilbyder injektionssæt, rygekits og remedier til herberger, varmestuer, rusmiddelcentre, apoteker osv. i hele landet. Pakkeriet ligger på Vesterbro og er et rummeligt arbejdsfællesskab med højt til loftet. I Brugernes Pakkeri varetager tidligere og nuværende stofbrugere alt fra lagerstyring, oplæring og udvikling, samt pakning af forskellige typer af injektionssæt, rygekits mm. I Brugernes Pakkeri får alle mulighed for at bidrage.

Læs mere om pakkeriet her.

Vi har mulighed for at tilbyde skræddersyede løsninger, der er tilpasset netop jeres lokalområde, fordi det er vigtigt at udstyret er tilpasset de stoffer og de stofbrugere, der bruger dem. En af vores medarbejdere vejleder derfor gerne om, hvilket udstyr der skal anvendes hos jer.

Vil du vide mere om vores udstyr eller lave en forespørgsel på pris og indhold , så kan du tage kontakt til os på info@brugernespakkeri.dk eller ring på +45 2728 0303

Vi anbefaler også at du læser Sundhedsstyrelsens inspirationskatalog om Udlevering af sterilt injektionsudstyr til personer med et IV-stofbrug.